Een schot in de roos!

 

Dat kan ook uw feestje worden met een clinic boogschieten bij ACE-Xclusive.

 

Wij organiseren graag voor u een passende clinic! Een origineel idee voor een (kinder-)feestje, personeelsuitje of iets dergelijks. Dat kan op onze binnenbaan of in de zomer op onze buitenbaan, maar ook als maatwerk op de door u gekozen locatie. De basis van het boogschieten is eenvoudig aan te leren. Het vereist geen speciale kleding en iedereen kan meedoen.

 

We beginnen iedere clinic als eerste met koffie/thee en cake en een inleiding. Hierin vertellen we over het boogschieten en de verschillende soorten bogen. Vervolgens geven we een veiligheidsinstructie en leert u wat basisvaardigheden. Daarna start het echte werk en gaan we schieten. Dit gebeurt in kleine groepjes onder deskundige begeleiding. Naar wens kan er ook een wedstrijdelement aan toegevoegd worden.

 

Een standaard clinic van 90 minuten op onze locatie kost €15,- per persoon, met een minimum van €120 per clinic. Aanvullende wensen, (zeer) grote groepen, Engelstalige begeleiding en clinics op locatie doen we in nader overleg. Uw vergoeding komt volledig ten goede van onze verenigingskas.

 

Voor aanmeldingen of vragen: