Boogschieten is een sport voor iedereen

Je hoeft geen krachtpatser of atleet te zijn en je bent niet afhankelijk van je teamspelers. Bij boogschieten gaat het om concentratie, om techniek, om rustig en stabiel te blijven terwijl je je spieren op spanning houdt, wachtend tot je tevreden over je richtpunt de pijl loslaat.

Als jij ook wilt gaan boogschieten dan ben je bij ons aan het juiste adres. ACE-Xclusive is een gezellige en ontspannen vereniging met leden van jong tot oud, van recreant tot Jong Oranje en schietend met historische houten tot moderne olympische bogen.

Dinsdagavond, donderdagavond, zaterdagmiddag en zondagmiddag zijn onze vaste clubtijden. We schieten dan binnen in onze zaal op 18 meter of, als het weer het toelaat, buiten op diverse afstanden tot 70 meter. Door het jaar heen houden we interne competities voor de jeugd en voor volwassenen, voor recurve, compound en houten boog. Regelmatig meten we onze krachten met andere leden van andere boogschietverenigingen. Er kan meegedaan worden met regionale of landelijke competities, toernooien met open inschrijvingen vaak op de mooiste locaties zoals kastelen en forten.

Nog steeds geïnteresseerd?

Dat lijkt ons ook! Je bent van harte welkom om een keer bij ons te komen kijken. We houden regelmatig een inloopavond waarbij je ook zelf kunt schieten.

Tweemaal per jaar geven wij een vrijblijvende beginnerscursus van 10 lessen van 90 minuten. Wij zorgen voor al het materiaal. Iedere les leren we je meer techniek en schiet je van een steeds grotere afstand je pijlen steeds vaker in de roos. De beginnerscursus is voor iedereen, van jong tot oud. Meer informatie en inschrijven kun je via Beginnerscursus in het Verenigingsmenu

Heb je al wel ervaring; dan kun je gewoon lid worden! Klik op de knop hieronder om het inschrijfformulier te downloaden en stuur deze (ingevuld) op naar info@ace-xclusive.nl. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Graag tot ziens!