De veranderingen dankzij het coronavirus zijn meer dan merkbaar in het dagelijks leven, en zo ook bij ons op de vereniging. Het leven lijkt stil te staan, er vliegen geen pijlen door de lucht op onze mooie locatie maar achter de schermen werkt een heel klein groepje hard om dit weer mogelijk te gaan maken.

Zo werkt een deel van het bestuur aan “Spelregels verantwoorde Handboogsport” en aan de praktische invulling daarvan. Maar ook op de vereniging zijn een aantal leden in samenwerking met het bestuur actief om het daar op orde te brengen.

Zoals te lezen in “Spelregels verantwoorde Handboogsport” gaan we het schieten weer opstarten met de jongsten onder ons, en wel buiten. Daarom zijn er op het buitenveld negen schietplaatsen met de correcte afstand onderling aangebracht. Deze gaan samen met de afspraken in “Spelregels verantwoorde Handboogsport” het mogelijk maken om weer te schieten. Wat deze afspraken ook inhouden is dat wij het clubgebouw niet meer dan noodzakelijk gaan gebruiken. Daarom komen wij niet in het clubgebouw zonder uitdrukkelijke toestemming, en zijn er beperkingen aangebracht om veilig (bij uiterste noodzaak) gebruik te maken van het toilet.

 

 

Dat wij al een geruime tijd niet meer in de schiethal aanwezig zijn is te merken. Bij recent bezoek lag er een stoflaag bijna vergelijkbaar met Tsjernobyl. Alles lag er nog zoals het de laatste keer is achtergelaten. Zodra het weer mogelijk is gaan wij ons inzetten om naast de buiten locatie ook weer de binnen locatie in orde te maken om te kunnen schieten. Maar hier zal nog een geruime tijd overheen gaan.

Het schieten buiten op korte termijn is alleen nog maar voor de jeugd onder ons. Maar om iedereen te laten meegenieten van hoe het veld er nu bij ligt hebben we wel wat beeldmateriaal.