TRAININGEN

Vanaf maandag 11 mei is het weer mogelijk om te schieten. Naast de jeugd en jongeren mogen nu ook leden vanaf 19 jaar oud deelnemen aan georganiseerde trainingen. Wij mogen weer trainen onder de voorwaarden zoals nu al opgenomen in onze “Spelregels verantwoorde Handboogsport – ACE-Xclusive Wageningen“, lees deze aandachtig door. (Also available in English)

Door middel van het invullen van het formulier welke is verstuurd in de nieuwsbrief kun je je inschrijven om te komen trainen op de club. Let op, je inschrijving voor de training is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen per mail. Om de 1,5 meter regel te kunnen waarborgen zal er een rooster gemaakt worden voor wie wanneer kan komen trainen. Training kan in deze fase alleen buiten plaats vinden en hierbij worden de spelregels die zijn opgesteld voor onze vereniging nageleefd. 

Het is de bedoeling dat iedere schutter een min of meer vast trainingsmoment kiest zodat iedereen aan de beurt komt en wij samen ook onnodige veel organisatie werk voorkomen.

Ondanks alle regels waar we ons aan moeten houden, wensen wij jullie toch heel veel plezier bij het weer kunnen schieten.

DRUKTE

Via onderstaande diagram kun je zien wat de drukte per trainingsmoment is.
LET OP! Er is maximaal ruimte voor 9 schutters. Als er meer dan 9 schutters zijn aangemeld voor een moment dan zullen wij dit zo net mogelijk oplossen.

Via de knop linksboven in bovenstaande veld kun je inzoomen op bepaalde weken om goed te kunnen zien wanneer het druk is.
LET OP. Dit overzicht word niet per direct bijgewerkt.